GroeiApp heet voortaan GroeiGids app

Gepubliceerd op 19 maart 2018 door admin

De GroeiGids heeft de GroeiApp vernieuwd. De app gaat verder onder de naam ‘GroeiGids app’ en werd feestelijk gelanceerd tijdens de negenmaandenbeurs.

De GroeiGids ondersteunt het werk van verloskundigen, kraamzorgorganisaties en de Jeugdgezondheidszorg. De serie GroeiGidsen, groeigids.nl en de GroeiGids app biedt (aanstaande) ouders betrouwbare voorlichting en ondersteuning in alle leeftijdsfases.

Met de GroeiGids app kunnen (aanstaande) ouders sinds 2012 de groei en ontwikkeling bijhouden van hun kind vanaf de zwangerschap tot en met de puberteit. Door het toevoegen van foto’s en video’s maken zij een mooi groeialbum dat ze kunnen bewaren als herinnering voor later.
Daarnaast biedt de app een berichtenservice met betrouwbare informatie over gezond opgroeien en opvoeden die aansluit bij de duur van de zwangerschap en later de leeftijd van het kind. De app telt inmiddels meer dan 190.000 gebruikers.

Nieuwe functionaliteiten
Naast een nieuwe en frisse vormgeving, zijn een aantal functionaliteiten verbeterd. Ouders kunnen groeicurves van verschillende kinderen vergelijken, doorgekomen tandjes makkelijk aanvinken en zelf keuzes maken voor kleurgebruik. Bovendien kunnen ouders in de vernieuwde app berichten direct op de tijdlijn lezen en alle gevalideerde informatie van groeigids.nl direct opzoeken.

Meer informatie is te vinden op www.groeigids.nl en te volgen op Twitter @GroeiGids, Facebook en Instagram.