Herregistratie stapsgewijs v.a. 1 april 2023

Welke stappen moet je doorlopen voor je aan je volgende registratieperiode begint. Heb je vragen of loop je ergens tegenaan? Het team van het KCKZ helpt je graag verder.

Stap 1

Drie maanden voordat de registratieperiode verloopt, krijg je via het systeem van het Kwaliteitsregister Kraamzorg (PE-online) een allereerste melding dat je binnenkort moet gaan herregistreren. Wij adviseren je om op dat moment in te loggen via de website van het Kenniscentrum Kraamzorg en de status van je dossier te controleren.

Stap 2

Acht weken voordat je registratieperiode verloopt, krijg je via het systeem van het Kwaliteitsregister Kraamzorg een tweede bericht, dat je je dossier kunt aanmelden voor herregistratie. Dit kan alleen als de status van jouw dossier volledig is.

Mocht je dossier op dit moment niet volledig zijn dan kun je drie maanden uitstel aanvragen door een email te sturen naar: info@kenniscentrumkraamzorg.nl

Stap 3
Na indiening van je dossier beoordeelt het KCKZ of je dossier volledig is en of je voor herregistratie in aanmerking komt.

Klik hier voor de eisen die in de Herregistratieperiode vanaf 1 april 2023 gelden.