E-learning Observeren en signaleren van de pasgeborene /kraamvrouw beschikbaar

Gepubliceerd op 30 november 2017 door admin

Het Kenniscentrum Kraamzorg heeft twee e-learnings ontwikkeld:

  1. Observeren en signaleren van de pasgeborene in de kraamtijd
  2. Observeren en signaleren van de kraamvrouw in de kraamtijd

Voor wie?
De e-learnings zijn ontwikkeld voor kraamverzorgenden die de genoemde modules niet hebben gehaald in het kader van de herregistratie en op dit onderdeel alsnog een scholing moeten volgen. Indien je de module wel al hebt behaald maar het interessant vindt om je verder op dit onderdeel bij te scholen dan kun je de e-learnings natuurlijk ook gaan maken.

Inhoud
Beide e-learnings bestaan uit een aantal casuïstieken en achtergrondinformatie die je nascholen op methodisch werken, observeren, signaleren en rapporteren en alle relevante onderwerpen rondom pasgeborene en/of kraamvrouw in de kraamtijd.

Waar te vinden?
Beide e-learnings staan in de e-learning omgeving van het Kenniscentrum Kraamzorg en zijn beschikbaar voor kraamverzorgenden die geherregisteerd zijn. Om toegang te krijgen tot de e-learning ga je naar https://kckz.atriportal.com/ en gebruik je de aan jou persoonlijk verstrekte inloggegevens die je bij bevestiging van je herregistratie gekregen hebt in het bericht: Uw aangemelde dossier Herregistratie kraamzorg is goedgekeurd. Dit bericht is terug te vinden in je berichten van je dossier in het Kwaliteitsregister.

Accreditatiepunten
Beide e-learnings zijn geaccrediteerd voor 2 punten die worden bijgeschreven in de verplichte module Observeren en signaleren van de pasgeborene in de kraamtijd en/of Observeren en signaleren van de kraamvrouw in de kraamtijd.

Kosten
De aanschaf bedraagt € 15,= inclusief BTW, per persoon, per e-learning.

IPad/tablet/telefoon
De e-learning kan helaas om technische redenen (nog) niet gemaakt worden op een IPad/tablet of telefoon. Wij adviseren je gebruik te maken van een vaste computer of laptop.